Tekstversie

U bevindt zich hier:

Begraafplaats Roeterdsweg

Begraafplaats Tjoenerhof

Aula Tjoenerhof

Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Contact Uitvaartleider -spoed

Copyrights

Inhoud site

Links

Webmaster

Aula Tjoenerhof

Midden in de prachtige natuur op de begraafplaats Tjoenerhof (nabij Averlose Houtweg 14B te Diepenveen) heeft de DBV de beschikking over de Aula Tjoenerhof.

Deze aula is in de winterperiode 2008/2009 vooral intern geheel gerenoveerd en daarna heringericht met nieuw meubilair. Bij de renovatie heeft er in de directe omgeving van het gebouw ook een herindeling van de beplanting plaatsgevonden met een prachtig resultaat.

Voor gebruikers van Tom-Tom en andere navigatieapparatuur: het adres van de Tjoenerhof is: Averlose Houtweg 14B, Diepenveen. Deze weg is een zijweg van de Boxbergerweg.

 

Faciliteiten

Zaal aula

In de zaal is daarbij een nieuwe, moderne geluids- installatie aangebracht met de mogelijkheid om desgewenst muziek ten gehore te brengen, maar ook om de afscheidsplechtigheden via een geluidsdrager op te nemen en beschikbaar te stellen.

De aula beschikt over een rouwkamer waar een overledene sfeervol kan worden opgebaard. Tijdens een opbaring is na overleg voor de naaste familie van de overledene een sleutel beschikbaar, zodat bezoek te allen tijde mogelijk is.

Naast de zaal voor 100 personen bevindt zich in het gebouw een ontvangsthal (eveneens met geluidsvoorziening) en een garderobe. Een toiletgroep ontbreekt uiteraard niet. Eén van de toiletten is speciaal ingericht voor mindervaliden. De zaal is voorzien van een ringleiding t.b.v. slechthorenden.

De aula is voorzien van een eenvoudige keuken, waardoor de mogelijkheid bestaat om tijdens condoleancebezoek en tevens na een uitvaart in alle rust een kop koffie of thee met desgewenst een eenvoudige broodmaaltijd te gebruiken. Ook andere wensen zijn bespreekbaar.

De aula staat na overleg ook ter beschikking voor andere uitvaartverzorgers.


 

Klik op een foto voor vergroting

Interieur aula. Detail aankleding aula Grote zaal aula
Deel van keukenuitrusting Aula Hal van aula
Aula Tjoenerhof, noordzijde   Aula Tjoenerhof, zuidzijde

  

Leiding Aula-service

De aulaservice staat onder leiding van mevrouw M(onique) Peters. U kunt inzake deze dienstverlening ook telefonisch en rechtstreeks met haar overleggen inzake uw wensen. Ze in bereikbaar via telefoonnummer 06-20351407. Mocht dit contact door welke oorzaak dan ook niet tot stand komen, belt u dan met onze uitvaartleider, de heer Henrie Hutten. Voor zijn contactgegevens klikt u hier.


 

Klik hier om naar boven te gaan.