Navigatie site

Bijzonderheden

U kunt desgewenst de meeste foto's in deze website vergroten door er op te klikken. Om terug te gaan naar de pagina klikt u vervolgens rechts bovenaan op het rode sluitkruisje.

Voor een volledig beeldscherm kunt u op de functietoets F11 drukken. Wilt u weer teruggaan, dan drukt u nogmaals op F11.

Indien u in de tekst een gekleurd woord tegenkomt, is dit meestal een link. Daar hierop te klikken kunt u op de onderliggende website meer informatie vinden. U kunt alle informatie printervriendelijk afdrukken, door onderaan iedere op het printersymbool te klikken.

De werkwijze voor o.a. slechtzienden om de lettergrootte te wijzigen en/of het contrast te vergroten is weer te geven via het menu-onderdeel <
lettergrootte> in de linker kolom.Begraafplaats Tjoenerhof 2

 

Zoekfunctie in deze site

De site heeft een interne zoekfunctie: u kunt links bovenaan in het witte vak uw zoekterm invoeren en vervolgens op het vergrootglas klikken. Daarna ziet u een lijst (uiteraard alleen indien het woord in de site voorkomt) met de plaatsen waar het gezochte woord of de zin wordt vermeld. U kunt dan vervolgens op een vermelding klikken, waarna het bewuste onderdeel van de website zichtbaar wordt.


Begraafplaats Tjoenerhof 3

 

 
 


Niet gevonden?

Als u niet via de ingebouwde zoekfunctie van onze website de gewenste informatie hebt kunnen vinden, dan kunt u onderstaande zoekbalk gebruiken om elders op Internet verder te zoeken. Klik in dat geval in de zoekbalk ook aan: WWW.


Google
WWW Uitvaartverzorgingdiepenveen.nl

 

Klik hier om naar boven te gaan.


(C) 2020 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken