Begraafplaats Tjoenerhof

De uitgifte van graven en het verstrekken van informatie hieromtrent wordt namens de Gemeente Deventer verzorgd door Yarden Steenbrugge/Begraafplaatsen Deventer,
Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Yarden Steenbrugge via een speciaal telefoonnummer 0570-626157.

De adresgegevens van YARDEN zijn als volgt:
Yarden Uitvaartorganisatie,
locatie Steenbrugge
Raalterweg 29
7431 PA Diepenveen
algemeen telefoonnummer 0570-622784.
 

Coronaregels Aula Tjoenerhof


Bij gebruik van de Aula Tjoenerhof gelden de volgende CORONAREGELS:

- Onze aula-medewerkers schudden geen handen.

- Van de aanwezigen wordt gevraagd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Tevens verwachten wij dat zij de algemene gedragsregels in acht nemen.

- Er kunnen momenteel maximaal 30 personen een auladienst bijwonen (exclusief de uitvaartleider en de aulamedewerkers).

- Bij een condoleance met catering kunnen maximaal 30 personen aanwezig zijn. (exclusief de uitvaartleider en de aulamedewerkers).

- Er zal geserveerd worden vanaf een tafel, waar men zelf de dranken moet ophalen.

- Verzoek is om behalve bij het halen van de dranken zo min mogelijk rond te lopen. Graag blijven zitten op uw stoel en deze niet verplaatsen.

- Bij een condoleance zonder catering kunnen ook maximaal 30 personen tegelijk in de aula aanwezig zijn. Er mogen wel meer mensen uitgenodigd worden, maar er moet een goede doorloop zijn. De genodigden komen via de hoofdingang binnen en zullen via de schuifpui in de aula het gebouw verlaten.

- Wij verzoeken de uitvaartleider om de familie een lijst met contactgegevens van de aanwezigen tijdens een dienst en/ of condoleance met catering (naam en telefoonnummer) aan te laten leveren, zodat in geval van onverhoopte besmetting de GGD bron- en contactonderzoek kan uitvoeren.

- Het advies is om ter voorkoming van besmetting geen gebruik te maken van condoleanceregisters. Indien dit toch gewenst is, dienen de bezoekers zelf voor een pen te zorgen of dient de uitvaartverzorger voor voldoende eenmalig te gebruiken pennen te zorgen.

- Voorafgaand aan de dienst kan er in de rouwkamer afscheid genomen worden van de overledene. In de rouwkamer mogen 2 bezoekers tegelijk naar binnen.

- Het is mogelijk om een geluidsopname te laten maken van een afscheidsdienst.

- Het is de bedoeling dat de uitvaartleider bovenstaande richtlijnen kenbaar maakt aan de familie en de gasten tijdens de auladienst.


CORONA REGELS

DOWNLOAD CORONA-REGELS

U kunt de Coronaregels van de aula Tjoenerhof desgewenst ook downloaden, door HIER te klikken. U ontvangt dan een Word-document, dat u zelf kunt printen.


 

LOCATIE Tjoenerhof


Voor gebruikers van Tom-Tom en andere navigatieapparatuur:
het adres van de begraafplaats Tjoenerhof is: Averlose Houtweg 14B, 7431 PK Diepenveen.
Deze weg is een zijweg van de Boxbergerweg.

De coördinaten voor uw Tom Tom of andere apparatuur zijn:
N 52 17'25'' O 6 9'58''. 

Fotoimpressie zomer 2010

Aula Tjoenerhof  
  Zaal aula Tjoenerhof

 

Klik hier om naar boven te gaan.


(C) 2021 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken